Breathe, balance, be.

With this page I wish to inspire and spare my passion for yoga and meditation.


At sidde stille…

At sidde stille…

Hvordan sidder man bedst når man meditere?

Det er meget individuelt hvordan man finder den bedste måde, at sidde på når man meditere. Det kan være utroligt svært og tage tid at opbygge styrke i ryggen og ens kerne så man kan sidde ret i længere tid af gangen. Når du for første gang træder ind i meditationens verden, vil du måske blive lidt forvirret når en underviser fortæller dig, at du bare skal sidde dig behageligt til rette. Det der føles behageligt for hende/ham er måske ikke godt for dig eller din krop.

Nedenfor her, kan du se to illustrationer af de positioner jeg har fundet mest behagelige at sidde i. Hvis du har brug for yderligere guiden i, hvordan du kan sidde, så send en besked til mig.
moon-harmoni@outlook.dk

Du kan altid tilføje flere puder eller tæpper under dig, så du kommer højere op fra gulvet, hvis du har længere ben, eller brug for mere støtte ved ryg eller knæ.

Vigtigst af alt, du passer du dig og flytter dig hvis det er ubehageligt og dine fødder/ben sover. Det bliver nemmere og bedre med tiden

De bedste sidde tips:

  • Sid så ret/lige med ryggen som muligt

  • Hagen er på niveau med gulv/yogamåtte

  • Tip bækkenet en lille smule

  • Knæene så vidt muligt lavere end hoften, dette gør blodtilførslen til benene nemmere

  • Hænderne placeres på lårerne og træk dem tættere ind mod kroppen, så vil du opleve at ryggen bliver mere ret og du kan nemmere trække vejret med et åbnet bryst.



    De bedste hilsner Penelope 🤍

public.png
public.png
Are you an empath?

Are you an empath?

Balasana

Balasana